Buscar evento


Calendario de eventos

X TROBADA DE BMW A Vila-seca y VI Sortida a Andorra

 
Desde: Sábado, 24 Noviembre 2018 - Hasta: Domingo, 25 Noviembre 2018
Lugar del evento Vila-seca
OrganizadorAssociaciò Cultural Vila-secana dels motors antics
Contacto Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.
Teléfono 600 451 175
Vila-seca

X TROBADA DE BMW A Vila-seca

VI Sortida a Andorra

Els dies 24 i 25 de novembre realitzarem la “X TROBADA DE BMW” i “VI SORTIDA A ANDORRA”. S’accepten motos BMW de tots els temps.

El programa previst és el següent:

Dia 24: Sortida a les 8 del matí de la plaça del Mercat Municipal de Vila-seca, ens aturarem en ruta per esmorzar, després d’esmorzar continuarem la ruta fins a Anserall per dinar al restaurant La Masia D’en Valentí ,acabat el dinar reprendrem camí fins arribar a Andorra.

Dia 25: Esmorzar i matí lliure per Andorra fins l’hora de dinar (14h), després de dinar agafarem camí de tornada cap a Vila-seca Sobre les 19:30 h arribada a Vila-seca i fi de la sortida.

El preu d’aquesta sortida és de 120 € pel soci i 120 per l’acompanyant del soci, el preu pel no soci és de 140€. En el preu està inclòs: l’ esmorzar, el dinar, sopar i dormir del dissabte i l’esmorzar i dinar del diumenge, samarreta de la Trobada, pàrking tancat per les motos, servei cotxe d’assistència.

Si es vol habitació individual hi ha un suplement de 30€. Els nens fins a 17 anys i compartint habitació doble, tenen un preu de 80€. Tots els que tingueu ganes de vindre a aquesta sortida, caldrà que realitzeu l’ingrés d’inscripció abans del dia 20 de novembre al compte: ES31 0081 0331 2600 0104 0610

A l’ingrés feu constar el nom. Cal enviar la fitxa d’inscripció al email Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo., el no enviament de la fitxa pot ser motiu de no inscripció a la trobada. Les places són limitades i seran adjudicades per ordre d’inscripció segons dates recepció fitxes per email. Aneu-vos preparant que tenim molta benzina per cremar i kilòmetres per recórrer.

 

clasico-todo-riesgo.gif