Enviar un evento

Calendario de eventos

Motorada Clàssica Ronçana

 
Desde: Domingo, 24 Marzo 2019 - Hasta: Domingo, 24 Marzo 2019
Lugar del evento Santa Eulàlia de Ronçana
Organizador Retro Car Club Ronçana
Contacto Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.
Teléfono 617 42 52 22
Santa Eulàlia de Ronçana  
Captura de pantalla 2019-02-11 a las 16.05.20.png

 

Motorada Clàssica Ronçana

5 edición

Así contamos la pasada edición

La secció de motos del Retro Car Club Ronçana (RCCR) organitza des de 2015 la "Motorada Clàssica". La "Motorada Clàssica" es celebra al Centre Cívic i Cultural "La Fàbrica", una instal·lació molt ben ubicada i preparada per un esdeveniment d'aquestes característiques. "La Fàbrica", està ubicada en els terrenys d'una antiga fàbrica(d'aquí el seu nom), i és on el nostre Club, per gentilesa de l'Ajuntament, té la seva seu social. "La Fàbrica" disposa d'espai suficient per allotjar i exposar adequadament dins el seu recinte els vehicles que i participen i les diferents activitats que la organització prepara.

La "Motorada Clàssica" te caràcter anual i es oberta a tothom, i sobre tot, oberta a altres Clubs, amics, simpatitzants i al públic en general, i es, juntament amb el "Retro Car Meeting", un dels events més importants que organitza el RCCR amb la clara intenció de convertir-lo en un esdeveniment anual de referència per tots els aficionats a les motocicletes antigues i clàssiques on venir a participar o simplement a veure els vehicles es converteixi en una festa. Volem consolidar la "Motorada Clàssica" a Santa Eulàlia per demostrar al sector que el RCCR no es nomes un club de cotxes. La organització treballarà en tot moment per atraure als vehicles més interessants, tant per la seva antiguitat com per la seva singularitat.

El format de la "Motorada Clàssica" consisteix bàsicament en una concentració de motos antigues o clàssiques (mes de 25 anys) a la zona d'aparcament dins el recinte de "La Fàbrica", una exposició de motos de museu a una sala gran i coberta al interior del recinte, alguna conferència cultural relacionada amb el mon de la moto i la tradicional rua pels carrers de Santa Eulàlia amb les motos concentrades.

Les motos antigues o clàssiques (mes de 25 anys), així com els diferents expositors, tenen dret d'inscripció i de gaudir dels obsequis i premis que la organització hagi preparat.

Els visitants amb moto (no antiga o clàssica) no tenen dret d'inscripció però tenen un espai d'aparcament especial dins el recinte, diferent del de la concentració de les motos antigues i clàssiques per no confondre al públic.