Buscar evento


Calendario de eventos

Retro Car Meeting 2019

 
Desde: Domingo, 06 Octubre 2019 - Hasta: Domingo, 06 Octubre 2019
Lugar del evento Santa Eulàlia de Ronçana
Organizador Retro Car Club Ronçana
Contacto Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.
Teléfono 617 42 52 22
Santa Eulàlia de Ronçana  
retrocar.jpg

 

Retro Car Meeting 2019

El Retro Car Meeting és un dels esdeveniments més importants que organitza el Retro Car Club Ronçana. El Retro Car Meeting és una trobada anual de vehicles antics i clàssics oberta a tothom, i sobre tot, oberta a altres Clubs, amics, simpatitzants i al públic en general.

El Retro Car Meeting, es celebra al recinte del Centre Cívic i Cultural "La Fàbrica", una instal·lació molt ben ubicada i preparada per un esdeveniment d'aquestes característiques. "La Fàbrica", està ubicada en els terrenys d'una antiga fàbrica(d'aquí el seu nom), i és on el nostre Club, per gentilesa de l'Ajuntament, té la seva seu social. "La Fàbrica" disposa d'espai suficient per allotjar i exposar adequadament dins el seu recinte els vehicles que participen al "Retro Car Meeting".

Volem convertir el Retro Car Meeting en un esdeveniment anual de referència, on venir a participar o simplement a veure els vehicles es converteixi en una festa. La organització treballarà en tot moment per atraure als vehicles més interessants, tant per la seva antiguitat com per la seva singularitat.