Buscar evento


Calendario de eventos

Trobada Classic Tossa

 
Desde: Sábado, 06 Octubre 2018 - Hasta: Domingo, 07 Octubre 2018
Lugar del evento tossa de ma
Organizador Club Amaestrados
Contacto Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.
Tossa de Mar  
Captura de pantalla 2018-07-22 a las 20.10.38.png

 

1ª Clàssic TOSSA 6 i 7 d'octubre 2018 (Vallromanes-Tossa-Vallromanes)

Hola a tothom.
En primer lloc volem presentar-nos.
Som un grup d'amics sorgit de Fanàtics Motos Històriques de Mollet del Vallès, grans aficionats a les motos i en particular a les clàssiques.
Hem organitzat aquesta trobada, en format de dos dies per poder donar cabuda a un conjunt de motocicletes que, normalment en trobades i sortides de clàssiques no es veuen juntes i per poder disfrutar d'una ruta força completa.
La trobada començarà a Vallromanes, al restaurant La Noguera, on qui vingui amb cotxe i remolc, podrà deixar-lo tot el dissabte fins que el diumenge arribem altre cop a Vallromanes.
Farem un recorregut on procurarem que els participants no s'avorreixin i ès per això que hem marcat uns punts de pas durant la ruta en els quals cada participant haurà de segellar una cartilla que se l'hi entregarà en el moment de la sortida. Serà imprescindible haver segellat tots els punts de pas per poder rebre l'obsequi commemoratiu de la trobada.
La organització donarà una ruta el mateix dia a la sortida pero cada participant es lliure de fer la ruta que vulgui sempre i quan es passi per els punts de pas i s'arribi al ultim control de Tossa de Mar dins el temps establert, condició també imprescindible per obtenir l'obsequi commemoratiu de la trobada.

El preu de la trobada es de:
Cap de setmana: 100€ (inclou dinar Dissabte sopar hotel, habitació i dinar Diumenge)
Un dia(Dissabte): 50€ (Inclou dinar Dissabte)
No s'acceptaran motocicletes sense la assgurança en vigor.
No s'acceptaran motocicletes sense la ITV en vigor.
Es recomana que la motocicleta estigui en bon estat mecànic.
Motos fins el 1980
Mes info de la trobada a : Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.