Buscar evento


Calendario de eventos

SORTIDA A VIELHA

 
Desde: Sábado, 04 Agosto 2018 - Hasta: Domingo, 05 Agosto 2018
Lugar del evento VIELHA
Organizador Club Classics Motor Vehicles Clàssics Pallars
Contacto Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.
Teléfono 696818514
VIELHA  

 

SORTIDA A VIELHA

CONCENTRACIÓ TURÍSTICA NO COMPETITIVA

La Flower Power ha estat sempre sinònim d’estiu i diversió. Aquest dos conceptes s’uneixen en era Val d’Aran. En el primer cap de setmana d’agost no pots perdre’t les activitats pensades per al gaudi de tothom a Vielha. Des de ioga, mercat artesanal, concentració de vehicles clàssics i furgos i un final de nit de dissabte únic amb la millor musica dels 70’s i 80’s. Benvinguts i a gaudir d’aquesta tercera edició de ERA FLOWER VIELHA. La comissió de Era Flower Vielha.

AGENDA D’ACTIVITATS:

Dissabte, 4 d’agost 09:45 h : Punt de trobada gasolinera REPSOL Font Vella de Tremp.  10:00 h : Sortida en direcció Vielha per la N-260.  11:15h: Arribada a Vielha. Recepció i ruta amb els vehicles clàssics per Vielha i localitats properes  15:00h: Dinar de benvinguda a Vielha amb menú de productes locals.  17:30h: Assistència a les activitats programades Era Flower  21:00h: Sopar en la zona de FoodTrucks.  23:00h: Fi de festa Guateque Revival .  Pernoctació en l’Hotel de la Vall.  Els vehicles passaran la nit en un recinte tancat.

Diumenge, 5 d’agost  9:00h: Esmorzar en l’Hotel de la Vall.  10:30: Sortida en ruta direcció a Beret i pujada en el telecadira Blanhivar per disfrutar del paisatge.  Tornada a Vielha i fi de l’activitat. (Dinar a concretar i opcional de tornada a Tremp)

Inscripció: limitada exclusivament a vehicles clàssics.