Buscar evento


Calendario de eventos

XXIII TROBADA DE MOTOS ANTIGUES A VILA-SECA

 
Desde: Sábado, 05 Mayo 2018 - Hasta: Domingo, 06 Mayo 2018
Lugar del evento VILA-SECA
Organizador AC VIMA - VILA-SECA
Contacto Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.
Teléfono 600 45 11 75
Vila-seca  
vila seca.jpeg

 

“XXIII TROBADA DE MOTOS ANTIGUES A VILA-SECA”.

MOTOS FABRICADES FINS L’ANY 1980.

Dissabte dia 5, Concentració de vehicles de 8h a 9h a la plaça del Mercat Municipal de Vila-seca. Realitzarem un bonic recorregut per les comarques del Tarragonès, Baix Camp, Ribera d’Ebre , Terra Alta, a fi de gaudir dels paisatges del nostre territori i degustar la bona gastronomia. Com a element cultural visitaren el poble vell de Corbera d’Ebre.

Desprès de la visita ens dirigirem al restaurant, per comentar les anècdotes de la jornada, compartir taula amb bona companyia i gaudir plegats de la gastronomia local. En acabar el dinar reprendrem camí cap a Vila-seca a fi de cloure la jornada i preparar-nos per diumenge.

Diumenge dia 6, De 8h a 9h del matí, ens trobarem a la Plaça del Mercat Municipal, i mentre ens agrupem degustarem “Xocolata amb Coca”. En sortir de ruta farem parada per esmorzar i un matí de recorregut per diferents poblacions i carreteres de la nostra demarcació, per arribar a la població d’ El Rourell, desprès d’esmorzar visitarem el Castell . De tornada i arribats a Vila-seca, anirem al restaurant, on dinarem i es farà entrega dels records commemoratius. --------------------------------------