Buscar evento


Calendario de eventos

4 MOTORADA CLÀSSICA

 
Desde: Domingo, 18 Marzo 2018 - Hasta: Domingo, 18 Marzo 2018
Lugar del evento Santa Eulàlia de Ronçana
Organizador Retro Car Club Ronçana
Contacto Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.
Teléfono 696 40 35 44
Santa Eulàlia de Ronçana  
Captura de pantalla 2018-02-13 a las 19.35.56.png

 

El proper diumenge 18 de març, la secció de motos del Retro Car Club Ronçana (RCCR) de Santa Eulàlia de Ronçana, organitza la 4ª edició de la "MOTORADA CLÀSSICA". Un esdeveniment ja conegut per tots vosaltres i que pretén fer gaudir durant unes hores a tots els aficionats al mon de les dues rodes (clàssiques).

Com es costum, la "Motorada Clàssica" tindrà lloc al recinte del Centre Cívic i Cultural "La Fàbrica" de Santa Eulàlia de Ronçana.

Programa:

1.- (De 9.00 a 14:00) Concentració de motocicletes clàssiques al aparcament exterior del recinte. Els visitants amb moto "no clàssica" també tindran zona d'aparcament especial dins el propi recinte.

2.- (De 9.00 a 14:00) Exposició estàtica de motos de museu al interior del recinte (a la Sala Muriel Casals). Temàtica d'aquest any: BULTACO. No os ho podeu perdre.

3.- (A partir de les 11:00) Conferència/xerrada (a la Sala Muriel Casals) amb la participació del expert i col·leccionista, Oriol Miró com ponent, sobre la marca BULTACO y el mercat americà. (Adjuntem díptic en format digital).