Buscar evento


Calendario de eventos

I Classic Pla de l'estany ''Cornella del Terri''

 
Desde: Sábado, 11 Noviembre 2017 - Hasta: Sábado, 11 Noviembre 2017
Lugar del evento Cornella del Terri
Organizador Copa Gironina de Regularitat. 2017
Contacto Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.
Cornellà del Terri  

 

I Classic Pla de l'estany ''Cornella del Terri''

El pròxim dia 11 de novembre se celebra l'última prova de la copa gironina de regularitat a la població de cornella del terri.
El I Clàssic PLA DE L'ESTANY amb la col·laboració dels amics clàssics vall del terri i l'ajuntament de cornella a preparat la prova amb molta il·lusió, amb un format d'uns 200 km dividit amb dues seccions.
Com a novetat neix la ruta iniciació que són equips que no tenen cap experiència en proves de regularitat i que només seguiran el road bokk
sense entra a la classificació.
A hores d'ara la organitzacio ja compte amb uns 40 inscrits a falta de tanca les inscripcions el dimecres dia 8 de novembre a les 21.00 h.
Com a principals inscrits podem trobar a l'equip ja matemàticament guanyador de la copa Marcel·lí Martí Carles Datzira amb vw golf gti, els germans aymerich amb Seat 127 i Joan sastre i Pere pla que opten a la segona posició del campionat.
cal esmentar en la categoria A la presència de Basart - Basart amb el seu impecable volvo, Fornes - Fornes Seat 600 ja guanyadors de la
classe des de la volta cales de l'Empordà i Edu Platero Edgar Platero està en tercera posició. La classe B Joan Sastre opta a la primera  posició si Ferran Aymerich no participa en la Prova. Com a Cotxe 0 tindrem a Josep Genoher - Quim Alsina l'equip de l'escuderia costa brava ens farà recorda la dècada dels anys 80 com un dels equips gironins més ràpid del campionat provincial de rallyes.
Un rallye de final de temporada apassionant .