Buscar evento


Calendario de eventos

Il Classic Raid Tarraco

 
Desde: Sábado, 27 Abril 2024 - Hasta: Sábado, 27 Abril 2024
Lugar del evento Tarragona
Organizador Associació Comarcal de Vehicles de l’Empordà
Contacto Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.
Teléfono 639 942 609
Tarragona  
tarraco.jpeg

 

El próximo día 27 de abril vuelve el II Clàssic Raid Tarraco. Una de las pruebas más espectaculares del Off-Road Classic Cup. Compuesto por dos secciones y más de 150 km. Recorriendo algunos de los tramos míticos mundialistas de la zona de Tarragona.


 

Sobre la Off-Road Classic Cup:

Els primers ral·lis de terra varen començar el 1983,eren proves curtes on els equips no havien d’entrenar només feien un passada per agafar referències. Varen tenir molt èxit i molts pilots gironins que venien de les proves d’asfalt varen provar aquesta disciplina on varen fer grans temporades

Volem recorda els Ral·lis-prints sobre terra que és feien als anys 80/90 ,pero amb modalitat regularitat. Pilots com Jaume Parals, Agusti Boix, Josep Maria servia, Pere Arpa, etc...van provar sort en aquella especialitat tan divertida i econòmica on amb pocs mitjans gaudien d’un dia de carreres, la nostra idea és la mateixa però en format regularitat. Es tracta de recorreguts curts on la navegació i la regularitat serà la clau del resultat i mantenint el mateix esperit d’abans.

En les proves de regularitat sobre terra, del OFF- ROAD CLASSIC CUP, pots participar amb qualsevol vehicle que tingui 25 anys.